T.R. taťuldou?

24.10.2009 13:24

            Ti zvídavější z vás možná během minulého týdne zachytili na vlnách internetu zvěst, že se T.R.Knight chystá adoptovat mimčo, a že už je to více méně hotovka. Nu, pojďme si to nyní vyložit na pravou míru.

            T.R. (budiž Georgovi země lehká) byl 13.10. hostem v talk show u Ellen Degeneres a o možné adopci se skutečně zmínili. Bavili se mimo jiné i o faktu, že se se šprčky na place doslova roztrhnul pytel (nezapomínejme, že Ellen Pompeo se narodila holčička, Katherine Heigl adoptovala s přítelem mimčo z Koreje a dokonce i seriálový Mark se už brzy dočká přírůstku do rodiny). Potud jsou veškeré informace pravdivé. Ale… jakkoliv T.R. o rodičovství přemýšlí, ještě není nic rozhodnuto. V samotném rozhovoru se vyjádřil takto: „Nevím, jestli se do toho nakonec někdy vrhnu, ale rozhodně je to něco, co bych udělal velice rád. Zatím ale opravdu nevím. Uvidíme časem.“

            V blízké budoucnosti tedy T.R. nic neplánuje. Celá situace je ale ještě o něco komplikovanější. Zaprvé – Knight v současné době jezdí po divadlech s muzikálem „Parade“, o kterém jsme už psali, takže je pracovně extra vytížený. A zadruhé – nedávno se rozešel se svým dlouholetým přítelem Markem Cornelsonem, takže má v současné době myšlenky asi někde úplně jinde než u případného rodičovství.