Svatební zvony pro...

01.09.2010 14:41

 

Do prvního dílu sedmé řady zbývá 22 dní a konečně se tu objevila zatím nejzásadnější novinka. Pokud si v prvním díle chcete užít překvapení, nečtěte už dál!

--------------------------------------------------------------------------

Už dřív se objevily informace o tom, že v úvodním dílu nás čeká svatba některého z těchto párů: Callie/Arizona, Alex/Lexie nebo Cristina/Owen. Dnes konečně díky Michaelu Ausiellovi z EW.com víme, kdo z nich to bude.

Svatebních zvonů se po dlouhých útrapách dočká pár Cristina Yangová a Owen Hunt. V posledním díle 6. řady jsme mohli vidět, jak Owen dospěl k definitivnímu rozhodnutí ohledně jeho citů ke Cristině. Nějakou dobu se potácel v nejistotě mezi ní a jeho bývalou armádní kolegyní Teddy Altmanovou, ale pro fanoušky páru "Crowen" to dopadlo jak nejlépe mohlo. "Téma letošní sezóny je znovuzrození," prozradila scénáristka Shonda Rhimes. Podle ní si spousta postav díky masakru v SGH prochází temným oddobím a svatba Cristiny a Owena je oproti tomu plná krásy a naděje. Abychom se v sedmé řadě mohli posunout, potřebovala Shonda vymyslet nějaký zásasadní zvrat. Jak říká, diskutovali o různých možnostech: " Mluvili jsme o skoku v čase, o rok. Ale když na to přišlo, největší signál a největší změna na světě je, že Cristina chce být nevěstou!"

Myslíte si, že jejich manželství vydrží? Chtěli byste Cristinu radši s Jacksonem? Jak myslíte, že to bude všechno dál?

Diskutujte na fóru!

 

Banbury Wedding Limo Hire

 zdroj: Ew.com