Co vás čeká v první epizodě? Svatba?!

09.08.2010 23:23

 

        Přináším vám překlad hodně zajímavého článku Williama Kecka z TvGuide.com.

 

Věc: Derek odstoupí z postu šéfa nemocnice

- V premiérové epizodě 23. září nás první scény zavedou zpět pár týdnů po střelbě, kdy se konají terapeutická sezení. Následně se pak ocitneme 2 měsíce vpřed. Derek je propuštěn z nemocnice a stále neví o Meredithiným těhotenství a potratu. "Myslím si, že bude zničený," říká Patrick Dempsey. "Když si uvědomí jak krátký život může být, myslím si, že o to víc budou chtít mít dítě. Proč nestvořit život předtím než ztratíte ten váš?" Na konci Derek zorganizuje setkání s celým presonálem nemocnice a prohlásí, že si nikdy neužíval být šéfem nemocnice a předá otěže zpět Richardovi Webberovi. "On stále truchlí nad ztrátou svých zaměstnanců (při střelbě) a cítí se za to zodpovědný. To je důvod, proč ze své funkce odstoupí," dodává Patrick.

Věc: Nový přítel Teddy

-  S milostním trojúhelníkem Owen/Cristina/Teddy je konec.Teddy nebude ztrácet čas a přimkne se k novému trauma poradci- doktoru Andrew Perkinsovi (James Tupper). " V první epizodě se s ním vyspím," říka pobaveně Kim Raver. "Bylo to přesně takové jako s Kieferem Sutherlandem v seriálu 24 hodin, kde jsme se potkali a museli se políbit. Teddy bude přemýšlet nad tím, jestli se v tomto vztahu cítí dobře proto, protože je její přítel terapeut."

Věc: Vezmou se! Ale kdo?

- Jeden z těchto párů se v premiéře zasnoubí a vezme! Zkuste přijít na to, kdo to bude. Pomůžou vám k tomu záchytné body od herců. A zapátrejte nejméně po jednom nebo dvou rodičích snoubenců, kteří se objeví na svatebním obřadu.

 Callie a Arizona?

- "Vztah kráčí ruku v ruce s tím, jak hluboko se s někým zaplétáš," naznačuje Sara Ramirez. " Ale Callie už byla vdaná a to by mohlo představovat problém," přidává Jessica Capshaw. "Nemyslím si, že by Arizona vstupovala do něčeho, co si nemyslí, že by bylo pevné."

 Alex a Lexie?

- Lexie se zhroudila a její velká sestra Meredith se jí snaží pomoci s tím vyrovnat. Alex se rozhodl nechat si kulku, která ho málem zabila, ve své hrudi - " aby se s tím mohl chlubit před dívkami jako třetí bradavkou," říká Justin Chambers. Alex a Lexie jsou těžko připraveni na to, aby se spolu vzali, ačkoliv  Justin říká, že Alex by si Lexie vzal, pokud by jí "zbouchnul".

 Owen a Cristina?

- "Určitě se dostali na další úroveň," říká Kevin McKidd. " Ta svatba by mohla být snadno jejich." Ale Cristina se bude vyrovnávat s posttraumatickým stresem - a to nebude dobrá doba nakupovat šaty. "Ve dvou řadách si toho ti dva užili opravdu hodně," podotýká Kevin. "A myslím si, že se Cristina už jednou spálila, při svatbě s Burkem."

 

Vaše tipy? Podělte se na fóru!