Střípky a útržky věcí budoucích

06.12.2009 10:03

            Naše milá Shonda v nedávné době poskytla interview, naplněné novinkami o vývoji a směřování děje Chirurgů. Pokud si nechcete nechat zkazit překvapení, nečtěte tedy dále. Teď už se ale vrhněme přímo do děje.

            Co se vztahu Cristiny/Owena/Teddy týče, obloha bude sice stále lehce pod mrakem, ale žádné blesky už se nečekají. Překlad: u odmítnuté Teddy by tahle dějová linie měla pomalu končit a žádný rozchod se rozhodně konat nemá.

            Zato se Šéfem to příliš růžové nebude. Jeho alkoholismus se bude v seriálu řešit. A to dost. Shonda k jeho dějové linii řekla: „Ráda bych zachytila pravdivý příběh toho, když se lékař ocitne na šikmé ploše a jak se s tím pak může vyrovnat.“

            Meredith s Derekem se sice rozcházet nebudou, čekají je ale mnohé „pracovní výzvy“. Shonda by se podle vlastních slov ráda ještě trošku poštrachala v tom, jak se bude vyvíjet jejich vztah přímo v nemocnici a jak budou schopni odolávat nejrůznějším tlakům. Příslib toho, co by mělo přijít, jsme viděli v poslední předvánoční epizodě (chlapec s AVM), ale nechejme se ještě překvapit.

            Očekávat můžeme také další rozvití příběhové linky Sloan, Markovy dcery. Ta zatím příliš prostoru v seriálu nedostala, to vše se má ale po svátcích změnit.

            A konečně – jak to vypadá s Izzie? Ta se sice pár dílu skrývala u mámy a pak se na chvilku objevila, ale teď je zase fuč. Shonda a její tlupa scénáristů je prý schopna se přizpůsobit jakékoliv změně ze strany Katherine Heigl, nikdo ale zatím neví, jak dlouho její mateřská dovolená bude ještě trvat.