Statistiky webu

26.11.2009 10:17

 

          Pred zalozenim stranky na Facebooku me napadlo( diky arionovi a m :), ze bych vam sem mohla dat pro zajimavost nejake statistiky ohledne navstevnosti tohoto webu. Ty prvni dva printscreeny ukazuji z jakych zemi chodi lide na tyto stranky. Neni to kompletni seznam, chtela jsem vam ukazat jen to, ze sem zabloudi lidi i treba z Indie, Belize atd. Docela prekvapiva je navstevnost Kanady a USA. Spanelsko asi ted dost zvysuju ja:) A posledni obrazek je souhrn navstev. Vse jsou statistiky na tento mesic.

Jinak bych vam vsem chtela podekovat za navstevnost a uplne jsem zapomnela, ze zacatkem listopadu slavil web Grey's Anatomy CZ Site 2 roky:) Tak doufam, ze bude slavit i dalsi rok..

- Omlouvam se, ze pisu bez diakritiky, ale tu tady ve Spanelsku na klavesnici nevedou:)

 

    

*Hit - je to jeden ze základních ukazatelů návštěvnosti vašeho webu, který úzce souvisí s počtem načtených stránek. Pokaždé když si návštěvník vyžádá z vašeho webu stránku, započítá ji NetAgent jako jedno načtení bez ohledu na to, jestli je stránka vyžádána například 100x za sebou opakovaně. Hity slouží jako unikátní načtení stránky. Pokud si návštěvník vyžádá stránku odlišnou od stránky, na které se právě nachází, bude mu započítán jeden hit. To znamená, že hit nebude započítán, pokud uživatel opakovaně načítá stále stejnou stránku dokola například tlačítkem aktualizovat. Parametr hit je užitečný, pokud chcete vědět, kolik unikátních stránek sledují návštěvníci na vašem webserveru.

Diskusní téma: Statistiky webu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek