Spoilery od Kristin

21.04.2009 20:34

      Aby to nebylo jen na Ausiellovi, pár spoilerů se objevilo i na stránkách E!Online, od Kristin.

      Ti kteří čekají na obnovení vztahu Cristiny a Owena se bohužel v brzké době nedočkají. Kristin uvedla, že Owen na Cristinu nebude mít čas a bude se spíše věnovat Georgeovi a snažit se ho nasměrovat na úrazovou chirurgii. A nejen to, ani Owenova psychiatrička nebude chtít, aby se s Cristinou moc vídal a napíše mu speciální list, kde bude mít vypsané 3-slovné věty, které jí může říkat ( a "I love you" mezi nimy nebude:)

      Jestli si někdo myslí, že otec Meredith a Lexie, Tatcher Grey, přijede do Seattlu kvůli svatbě jeho dcery, je na omylu. Tatcher se po jeho těžké závislosti na alkoholu chce polepšit a tak začal střízlivět a se svou závislostí se pomalu vypořádávat. Při té příležitosti navštíví i jeho dcery.

      Jak si vede naše milá Izzie? Kristin na tuto otázku odpověděla: "Jak se ukazuje, rakovina je opravdu, opravdu velmi bolestivá. *povzdechnutí* Chudák Izz."

     Callie a Arizona se teď na scéně moc neobjevují, ale v následující epizodě si jich užijeme. Do města zavítá už ďříve zmiňovaný otec Callie. A ta ho seznámí s Arizonou. Jak se dá očekávat, ten není z jejich vztahu nadšený a chce, aby se Callie vrátila s ním domů. Ta však odmítne a její otec ji proto odejme její svěřenecký fond. Že by nám Callie zchudla?

     V květnu se v seriálu objeví herečka Kelly Martin (PohotovostLife Goes On). Půjde o epizodní roli a jak se Martinová svěřila, nebude hrát ani doktorku , ani pacientku. Víc ovšem neprozradila, protože respektuje "výrobní tajemství":)

 

https://www.latina.com/files/0305sara_article.jpg