Spekulace o chystané svatbě

24.03.2009 20:16

        Konečně tu máme také jeden pozitivní spoiler od Ausiella. Už dříve se mluvilo o tom, že by v této sérii měla proběhnout svatba. Ale nikdo netušil kdy- až doteď. Jak to tak vypadá, tak svatebních zvonů bychom se mohli dočkat už 7. května a to při příležitosti vysílání 100. dílu s názvem Beautiful Day. Vše nasvědčuje tomu, že šťastný pár by měl být Meredith s Derekem, jak prozradil i zdroj blízký seriálu. Ale... Shonda Rhimes prozradila, že diváci budou svatbou překvapeni a to moc nenapovídá svatbě mezi těmito dvěma. Nebo by byla pro vás jejich svatba překvapivá? Obzvláště po zdlouhavé žádosti o ruku, o kterou se Derek snažil už po několik dílů. Na tuto otázku odpověděl zdroj: " Shonda pravděpodobně počítá s tím, že si fanoušci budou myslet, že zasnoubení  Der-Mer se bude protahovat stejně jako jejich námluvy. Tak si myslím, že jejich svatbu 7 týdnů od zasnoubení bude brát jako překvapení."

         Myslíte si, že ta ohlašovaná svatba se bude opravdu týkat Meredith s Derekem? Nebo to bude někdo jiný? Pište své názory a hlasujte v "Anketách"!

https://www.greysanatomynews.com/wp-content//2008/09/greys-2danatomy-2d04.jpg

Diskusní téma: Spekulace o chystané svatbě

mcsvatba

Datum: 31.03.2009 | Vložil: veruša

Někde jsem četla že Shonda řekla že Mcsvatba bude. Jinde zase že Derek s Merdith to určitě nebudou, takže si myslím že Mc neni jen Derek, ale také Mark, takže to vidím spíš na něj s Lexie.

wedding

Datum: 26.03.2009 | Vložil: Lukes

rozhodně Izzie !!!

šéf a Adele

Datum: 25.03.2009 | Vložil: Marsia

Tak mě tak napadlo, šéf s Adele se rozvedli nebo to nestihli a vrátili se k sobě dřív? Nějak mi to uniklo..

možna

Datum: 25.03.2009 | Vložil: denča

Možna by to mohli být Izzie s Alexem, ale tak nechám se překvapit. :-)

Re: možna

Datum: 25.03.2009 | Vložil: Balů

Souhlasím :-)

Re: možna

Datum: 27.03.2009 | Vložil: Verča

taky souhlasím, před tím, než Izzie umře.... :-(

Přidat nový příspěvek