Shonda promluvila o Izzie

19.11.2008 11:17
  • V současnosti je dějová linie mezi Izzie a Dennym asi ta nejdiskutovanější. Shonda Rhimes nechce moc prozradit, kam to všechno bude směřovat, ale jako novinku uvedla pro Ausiella:

"Myslím si, že milostný trojúhelník mezi Izzie, Dennym a Alexem je ten nejzajímavější, co  jsme kdy udělali. Sledování opětovné chemie mezi Jeffreym a Katherine bylo velmi dojemné. Nemůžu se dočkat, až diváci uvidí, kam to všechno směřuje. Ale nebude se to týkat toho, že by Izzie měla nádor na mozku."

  • A jak to bude s Callie teď, když odešla Erica? Ausiello na toto otázku odpověděl, že v epizodě vysílané 4. prosince Callie stále nebude vědět, jestli je Sadie jen přátelská a nebo s ní flirtuje. A jako překlad tohoto svého výroku Ausiello uvedl: Sadie je další pro Callie.

       Tím, co uvedla Shonda o Izzie určitě rozpoutá další žhavou diskuzi: Co to tedy všechno bude znamenat, když Izzie nemá nádor? Bude to mít nějaké jiné logické vysvětlení? Nebo se z lékařského seriálu stane seriál o duchách a nadpřirozenu? Zatím můžeme jen spekulovat, hádat se..:) A můžeme napsat: We will see..