Sebevražda!...?

20.03.2009 22:19

      Ausiello dnes publikoval na stránkách EW článek, který se může, ale také nemusí týkat seriálu Grey's Anatomy. Občas Ausiello uveřejní článek "naslepo", kde vypoví něco, co se stane v nějakém seriálu, ale neřekne v jakém. Čtenářům pak dá určité indície podle kterých mohou tipovat v jakém seriálu se to stane. A právě teď jeden takový vydal a pokud mluví o seriálu Chirurgové, opravdu to není veselá zpráva! Tady přináším překlad:

      Sedíte? Měli byste, než uslyšíte to vám chci říct.

     Jeden z hlavních charakterů ze seriálu kterým jsme všichni posedlí, spáchá ještě před koncem série sebevraždu- a nikdo to neuvidí přicházet. Šokující smrt prožene seriálem nárazovou vlnu, jejíž následky budou nedozírné.

      ...Dám vám náznak. O této smrti jsem se dozvěděl až po tom, co jsem napsal svou "tabulku smrti" (Ausiello nedávno zveřejnil článek o chystaných úmrtích v různých seriálech. Nikdo z Chirurgů tam nebyl uveden), a proto to v ní není zmíněno. A možná nikdy nebude. Je to spoiler nejvyšší důležitosti, který budu sledovat s maximální pozorností. Do vysílání té epizody, kdy se to má stát, vám v nějakém bodu kradmě obnovím "tabulku smrti" o tento katastrofický vývoj. A nebo možná ne. Pro jistotu můžete jednou denně  tu stránku obnovovat.

     ... Pojďme si zopakovat co víme:

  • Přední charakter
  • Přední seriál
  • Nezmíněná smrt v "tabulce smrti"

      Myslíte si, že by to mohl být někdo z Grey's Anatomy? Izzie? George? Pište své názory!

https://www.greysanatomyinsider.com/wp-content/uploads/2007/03/george-izzie.jpg

Diskusní téma: Sebevražda!...?

Tabulka smrti

Datum: 21.03.2009 | Vložil: Marsia

Já bych uvedla spíš tenhle odkaz: https://ausiellofiles.ew.com/2009/03/tv-death-chart.html Ten co uvedla Gabík, tak tam nejsou všechny smrti. A tohle je oficiální stránka, kde Ausiello píše články, tak to budeš mít z první ruky :)

Tabulka smrti

Datum: 21.03.2009 | Vložil: Gabik

Tabulka je tady https://spoilertv.blogspot.com/2009/03/latest-from-ausiello-death-table.html nejvíc mě tam štve seriál Ghost Whisperer..

Odkaz..

Datum: 21.03.2009 | Vložil: Lukes

nemohli by jste tu hodit odkaz na tu "tabulku", diky :)

Přidat nový příspěvek