Rozchod a úlet!

06.04.2010 21:52

 

        Kristin Dos Santos dnes na stránkách E!Online uveřejnila článek plný spoilerů a jeden velmi šokují se týkal i Chirurgů. Tak kdo nechce vědět, ať nečte dál...

        Jak jsem zmiňovala v minulém článku, čeká nás dechberoucí finále, o kterém se Shonda Rhimes vyjádřila, že se dotkne každé postavy v seriálu. Další novinkou o blížícím se konci, která však vůbec nepotěší, je fakt, že jeden z námi milovaných párů, který už je spolu delší dobu, se rozejde! A z jakého důvodu? Není to z důvodu, že by jeden z páru měl "bokovku". Vypadá to na něco vážného, přes co se ten pár nemůže přenést. Ale možná trochu uklidňující je, že oba z toho páru budou tím rozchodem tak zničeni, že to bez sebe možná nevydrží a zase to spolu dají dohromady. Uvidíme, co na nás Shonda přichystá..

        Od té doby, co se Mark Sloan snaží udržovat stálý vztah, v nemocnici ubylo úletů na jednu noc. Ne ale na dlouho. Objeví se zde nová dvojice, ale jediné co zatím víme je, že to bude někdo, kdo je v seriálu krátce, s někým kdo je v něm naopak dlouhou dobu. A jak Kristin uvedla, má pro vás indícii: To smrdí! (It stinks!). Podle ní tuto indícii pochopí skalní fanoušci jistého jiného seriálu.

        Takže teď je na vás... Koho si myslíte, že se bude týkat rozchod a úlet? Piště dolů do diskuze nebo do fóra!

https://4.bp.blogspot.com/_S_VpEaGBAgU/SbdL9tIQB5I/AAAAAAAAABY/PHzj87Kx_Yg/s320/broken+heart+2.bmp

Diskusní téma: Rozchod a úlet!

?

Datum: 14.04.2010 | Vložil: Hm

Verím,že to nebude Callie a Arizona.Majú pekný vzťach a myslím,že tie deti poriešia. :)

calzona

Datum: 13.04.2010 | Vložil: oracle

o ty dvě bych se nebála :) jsou spolu perfektní a sama Shonda napsala, že jsou mfeo :D a když končí líbánková fáze, na rozchod to nebude :) sami se můžete přesvědčit na : https://www.afterellen.com/blog/trishbendix/morning-brew-monday-march-22-2010

já bych tipovala chris a owena, a doufám že mark a teddy skončí spolu :)

jungle stick

Datum: 10.04.2010 | Vložil: jane

tedka me jen napadlo,ze treba se nam vazne spusti teddy s owenem..jako podle te napovedy it stinks bych na nic neprisla,nicmene herecka co hraje teddy,hrala take v serialu jungle stick...od slova stick uz je kousek ke slovu stinks:-)hehe...mam bujnou fantazii:-)

rochod, úlet

Datum: 10.04.2010 | Vložil: Monika

Co se týče rozchodu, zatím to dost vypadá na ty dvě holky..Cal a Arizonu, ale Cristina s Owenem je taky dost pravděpodobná...no a co se týče úletu, jen se modlím, aby ta mladá koza co furt čučí po Derekovi něudělala nějakou hloupost...je to asi málo pravděpodobné, ale dech by to vyrazilo úplně všem! A jestli ne ti dva, tak sázím na úlet Owena s Teddy ;o)

Novej pár

Datum: 10.04.2010 | Vložil: Peťul

Novej pár by mohl být Mark a Teddy, Mark je tam dlouho a tedy krátce.. A rozchod asi Calli a Arizona, to už je tu několikrát zmiňováno.. Tak nevím no..

rozchod

Datum: 09.04.2010 | Vložil: Nika

preboha len nie owen a cristina :D tí dvaja sú proste úžasní a ich vyťah sa neustále vyvíja!! tiez si myslim ze to bude callie a arizona.

R a Ú

Datum: 09.04.2010 | Vložil: TheA

No jestli to má bejt šokující, tak se určitě rozejdou Meredith s Derekem...protože to by nikdo nečekal, kdežto Callie s Arizonou teď řeší ty děti, takže by to tak nečekaný nebylo....no a úlet? Že by Cristina a Avery? Owen se chová jak vůl a vůbec: je fakt nesympatickej :-/ a Avery je sladkej a Cristinu už jednou balil...no sem na to zvědavá :-D

Re: R a Ú

Datum: 24.04.2010 | Vložil: Chunky70

taky bych to tak nějak viděla :-)

Rozchod a Úlet

Datum: 08.04.2010 | Vložil: Tereza

Úlet bude pravděpodobně Alex a Reed. Podle tý indicie(It stinks!), protože tak nějak Kristin Dos Santos přezdívala tu herečku, co hraje Reed. Ale Reed pak v další sérii asi nebude, tak to snad nevydrží nadlouho. Nenávidím Reed! A nechci žádný vztah mezi Alexem a Reed(Jsem velký fanoušek Alex/Izzie, i když vím, že spolu skončili, tak tohle prostě ne!)
Rozchod bude Calzona nebo Crowen. Doufám že Crowen, ale spíš asi Calzona..

rozchod a úlet

Datum: 08.04.2010 | Vložil: mijalka

taky si myslím, že to rozchod se bude týkat Callie a Arizony. Cristina a Owen to podle mě nebudou, nejsou spolu zas až tak dlouho, myslím, že jenom jednu sérii. ten úlet podle mě bude patřit Averymu, ten se tam tedka vyskytuje hodně. s kym to ale bude mě vůbec nenapadá. jenom doufám, že ne s Cristinou.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek