Předvánoční nadílka věcí příštích

20.12.2009 20:45

            Už je tomu nějaký ten pátek, co začala sváteční pauza a tak bylo načase, aby byly vypuštěny nějaké ty střípky v věcí budoucích. A na co že se to můžeme po Novém roce těšit? Pojďme se na to rovnou podívat…

            První zprávička se nebude týkat nikoho jiného než Dr. Mirandy Baileyové. Před nedávnem jste se mohli dočíst, že jí s největší pravděpodobností čekají světlé zítřky. Nu, pokud jste v to doufali, můžete začít jásat. Shonda totiž vypustila do světa zprávu, že se na Baileyovou usměje štěstí v podobě nového doktora v Seattle Grace. Postavu anesteziologa, Bena Warrena, si zahraje americký herec Jason George, kterého si možná někteří z vás vybaví coby novináře Maxe Brodyho z dnes již zrušeného seriálu Eastwick. Shonda serveru TVGuide přiznala, že je „velice ráda, že se Dr. Baileyová konečně dočká nějakého amanta.“ Ačkoliv byli herci podle vlastních slov z tohoto vývoje nadšení, nemůžeme očekávat, že půjde o romanci na první pohled. Zatím to vypadá tak, že si spolu Miranda a Ben zpočátku příliš nepadnou do oka, ale postupem času si na sebe „zvyknou“.

            Druhá novinka se bude týkat 15. dílu této série. Casting totiž naznačuje tomu, že se můžeme těšit na flashbacky Richarda a Ellis – pro postavu muže se hledá Afro-Američan kolem 25 let, který by podobou připomínal Jamese Pickense Jr., a pro postavu ženy zase cca pětadvacetiletá běloška s rysy herečky Kate Burtonové. Jak jistě ještě máte v živé paměti, Richard si právě prochází těžkým obdobím alkoholismu a jak sám řekl, není tomu poprvé. Možná tedy tahle epizoda vrhne světlo na počátky jeho tekutého strašáka a možná přihodí i nějaký ten nečekaný zvrat. Stačí si jen počkat…

            Cristinu také čeká spousta změn. Podle TVGuide bude Dr. Yangová už v brzké době čelit pořádným potížím, které budou mít dopad buď na její budoucí pracovní kariéru a nebo osobní život. Oficiální prohlášení toho zatím moc neodkrývají, není ani jasné, pokud půjde co do osobního života o vztahy milostné (Owen) a nebo přátelské (znovu Meredith?). 

            A v neposlední řadě je tu novinka, týkající se přímo prvního posvátečního dílu. 14. ledna 2010 náš čeká crossover Chirurgů a Private Practice. Mark totiž zjistí, že zdravotní stav jeho nově se objevivší dcery není právě v nejlepším pořádku, a že potřebuje lékařskou pomoc. Rozhodne se proto zaletět do Oceanside Wellness Centre pro Addison. Ta se pak po návratu do Seattlu bude muset zhostit náročné operace, aby zachránila Markovo vnouče.

            Takže se máme opravdu na co těšit! Zatím vám všem za sebe i Marci přeji krásné a klidné svátky a štědrého Ježucha : - )