Postraší nás Denny znovu?A jiné informace od Ausiella..

05.03.2009 19:23

       Do nového dílu zbývá ještě dlouhý týden, tak tady přináším alespoň pár informací ze seriálového života od Michaela Ausiella z EW.

       Fanoušci vztahu Meredith-Derek se mohou těšit na nadcházející epizodu. Zdá se, že Meredith zjistí, že Derek pro ni má zásnubní prstýnek. A nejen to. Meredith ho dokonce uvidí! Bohužel ale v těchto obou případech to nebude zrovna za ideálních okolnotí.

       Další informace je o Owenovi a Cristině. Jistě jste nezapomněli na Owenovo psychické zhroucení, když ho Cristina pevně svírala a snažila se, aby se uklidnil. Nejeden z nás určitě čekal, že jí v tu chvíli kdy se neovládal a snažil se jí vytrhnout, vezme "pravým hákem". Nestalo se tak. Ale nikdy neříkej nikdy. Ausiello vypustil informaci, že Owenův post-traumatický stav se ještě zhorší, když Cristinu fyzicky napadne, i když neúmyslně.

      A poslední lahůdka pro všechny, kdo se obávají návratu Dennyho. Jeffrey Dean Morgan se k jeho situaci vyjádřil na premiéře filmu Watchmen, který právě přišel do kin:  " Hodlám natáčet film s názvem The Resident s Hilary Swank. Je to něco mezi filmem Psycho a Osudovou přitažlivostí. Hraju chlápka, který se stane posedlým postavou Hilary. Tak nevidím způsob, kterým by se Denny mohl v této sérii vrátit. Ale je tu šestá řada. Víte, věřím Shondě Rhimes, tak kdyby mě chtěla zpátky, udělám všechno možné, abych jí vyhověl. Ale myslím si, že Denny už svou roli sehrál. Varoval Izzie."

 

 

greys515_2182