People’s Choice Awards

14.11.2008 12:53

 

        10. listopadu byly již oznámeny nominace na prestižní ocenění People’s Choice Awards pro rok 2009. Fanoušci, mějte se na pozoru, neboť Chirurgové byli zvoleni do užšího výběru pro Nejlepší televizní drama a za několik týdnů svedou lítý boj s emocionálně netradičně nabitou Kriminálkou Las Vegas a jako vždy stále nevrlým a perlícím Dr. Housem.

         Patrick Dempsey, coby McVysněný, byl rovněž nominován, a to do kategorie Nejlepší herec. Do ringu nastoupí proti dvěma dosti silným soupeřům. Hughu Lauriem, jinak též známém jako Dr. House a Charliemu Sheenovi, který posledních několik let září v seriálu konkurenční stanice CBS, zvaném Two and the half men.

         Z dam se bohužel neumístila jediná a tak posledním želízkem v ohni, ačkoliv nijak přímo nesouvisejícím se seriálem, zůstává nominace filmu 27 šatů, v němž si jednu z hlavních rolí zahrála Katherine Heigl, alias Izzie. V kategorii Nejlepší komedie se proti němu postaví film Dostaňte agenta Smarta, v hlavní roli s Anne Hathaway a Stevem Carellem, a Mamma Mia! s roztančenou Maryl Streep.

        Držme tedy společně palce, aby si Chirurgové alespoň jednu z cen odnesli.

        Slavnostní ceremoniál bude vysílán 7. ledna na stanici CBS a moderovat jej, jako tomu už v minulých letech bylo několikrát, bude Queen Latifah.

autor: Jumpstar