Odkazy na díly 6x23 a 6x24

22.05.2010 00:22

 

        Občas nechápu... Odkazy na nové epizody jsou tady na webu přidávány už od samého založení stránek, ale přesto se najdou tací, kteří se mě neustále ptají, kde mohou odkazy sehnat. Ačkoliv je hned na úvodní stránce tabulka s názvem "Odkazy na nový díl". Když ani to někoho netrkne, každý rozumně uvažující (a nově příchozí na stránky) klikne v menu na "download", kde je informace o tom, kde se dají všechny díly (včetně nejnovějších) tady na webu stáhnout. Na FÓRU není zobrazení "stahovací sekce" podmíněno registrací, jak je to na většině jiných fór seriálů, takže to není problém najít i jen pro návštěvníky. Proto opravdu nechápu... O titulcích a době jejich uveřejnění se mi ani nechce zmiňovat. Jumpstar sám dává vědět (jak je vidět hned na úvodní stránce), kdy budou a nemá cenu se dokola ptát!

        Takže se asi vrátím ke starému "co nestrčím totálně pod nos, tak nikdo nesní" a budu vám sem zase muset psát upozornění díl po dílu jako článek do novinek.

 

        Takže: Jako každý pátek, odkazy na stažení nejnovějších finálových dílů 6x23 a 6x24 jsou přidané na fóru.

Odkaz je tady: https://chirurgove.herobo.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=257

Navštivte i diskuzi k těmto dílům! Najdete jí tady

 

        Užijte si poslední dva díly a přes léto načerpejte energii do dalších dramatických zápletek!

Marsia

Diskusní téma: Odkazy na díly 6x23 a 6x24

wau

Datum: 23.05.2010 | Vložil: Helen

No jako budu z toho mít deprese ještě dlouho.. Jsem hrozná citlivka a dostávala jsem přímo plačtivé záchvaty!!! Jako opravdu šílené zvraty. Taky jsem od Owena čekala větší akci. A chudák Reeve a Percy, ten teda musel hodně trpět :-((( Nevím jak vydržím do září.

Překonání sama sebe

Datum: 23.05.2010 | Vložil: Astaldeo

Taky musim říct, že tenhle díly překonaly i nehodu trajektu, nebo bombu na sále či Georgovu smrt...chjo, smutno mi z toho je...
Jen sem čekal větší akci od Owena, válečného veterána, škoda:)

Nejlepší :*D

Datum: 23.05.2010 | Vložil: Katy

ty vole, toto bol najnapínavejší diel, aký som kedy videla, myslela som že Mer zastrelí , ked povedala "milovala som"... :( Tento diel bol vážne úchvatný :D Dúfam že Derek bude OK

Pání!

Datum: 23.05.2010 | Vložil: Hana

Jedním slovem se tyto epizody dají shrnout a to slovem "Páni to byl nářez"!!!

Re: Pání!

Datum: 23.05.2010 | Vložil: Hana

Teda čtyřma slovama, pardon.

Přidat nový příspěvek