Letní drby

08.08.2010 22:19

 

           Člověk si odjede na dovolenou a hned se objeví několik nových informací ze světa Chirurgů. Opět díky našim hlavním zpravodajům ze světa tv - Michaelu Ausiellovi a Kristin Dos Santos.

        První díl premiérové 7. řady seriálu bude situovaný 2 měsíce po hrůzné události v nemocnici Seattle Grace Mercy West Hospital, která otřásla všemi pracovníky. V předchozím článku jsem uváděla, že do nemocnice zavítá doktor Andrew Perkins, který má pomoci překonat toto trauma. Zdá se, že jedním doktorem, který na tom bude psychicky opravdu špatně, je Derek Shepherd, který byl v osudný den postřelen. A aby toho nebylo málo, na konci první epizody se Derek ocitne ve vězení. Bohužel důvod jeho uvěznění je zatím neznámý. Špatně na tom bude také Lexie, která se nervově zhroutí.Tento díl mimo jiné ukáže, kdo dodrží sliby, které dal v ten osudný den masakru.

        Jestli jste jedni z těch, kteří už by uvítali konec trojúhelníku mezi Owenem, Cristinou a Teddy, tahle zpráva vás potěší. Kristis Dos Santos zpovídala Kim Raver (Teddy) a ta potvrdila: " Pro teď je trojúhelník s Owenem a Cristinou uzavřený." Dr. Altmanová se totiž zaměří na nový "objekt". "Máme v seriálu nově příchozí lidi, kteří jsou talentovaní a velmi dobře vypadají," sděluje Raver Kristin Dos Santos.

        Snad se brzy dozvíme další bližší informace.

        O novinkách můžete diskutovat jako vždy na fóru.

 

Image

zdroj: ew.com, eonline.com