Izzie mizí

12.03.2010 20:19

             Tak už je to oficiální – Katherine Heigl opouští Chirurgy!

             Jednatřicetiletá herečka, která za ztvárnění Dr. Stevensové dokonce získala prestižní sošku Emmy, se po čtvrt roce mateřské dovolené měla 1. března vrátit na plac, ale „prostě se neukázala.“  

             Sama Shonda Rhimes potvrzuje, že se uvolila nechat Katherine odejít, ačkoliv ta byla, stejně jako všechny ostatní hlavní postavy, smlouvou vázána k sedmiletému kontraktu.

              Toto rozhodnutí, zdá se, nanejvýš vyhovuje oběma zainteresovaným stranám. Katherine je ráda, že může trávit čas se svým před pár měsíci adoptovaným špuntem a zároveň se věnovat svojí rozjeté filmové kariéře, a tvůrcům a producentům seriálu se zase ulevilo, že už se nemusí třást před dalšími eskapádami prostořeké herečky (jen si vzpomeňte na celou aféru kolem homosexuality T. R. Knighta a prořízlé pusy Isaiaha Washingtona, Katherinině odmítnutí další nominace na cenu Emmy s tím, že jí „nebyl dán dostatečně dobrý materiál na to, aby si nominaci zasloužila,“ nebo její postěžování si v show Davida Lettermana na „úděsné 17-hodinové směny na place“).

Jednání mezi oběma stranami prý probíhala už několik měsíců, ale teprve během minulého týdne se došlo k rozhodnutí, že bude nejlepší vydat se rozdílnými cestami hned, namísto toho, aby to Izzie doklepala až do konce šesté série. Proto se tedy dá bezpečně předpokládat, že už jí na obrazovkách neuvidíme. Její poslední epizoda po šestiletém účinkování v seriálu už byla dávno odvysílána!

              Co vy na to?