Hra "Chirurgové" vychází už 10. března

03.03.2009 21:53

       Před nějakou dobou se začaly objevovat informace, že by světlo světa měla spatřit hra, která by byla na motivy tohoto seriálu. Moc se tomu nevěřilo, protože společnost Ubisoft, která hru vyrábí už jednou avízovala vydání hry na motivy seriálu Hrdinové, ale hru nedokončila, jelikož údajně klesla sledovnost tohoto seriálu. Ale fanouškové Grey's Anatomy se hry opravdu dočkají. A to už 10. března, kdy by se měla objevit na pultech. V České republice by se cena hry měla pohybovat okolo 399 kč a bude dostupná jak pro PC, tak i pro konzoli Wii a DS.

       Ve hře si budete moci vybrat za kterou postavu budete hrát, ať už to bude Meredith nebo například Mark. Budete řešit různé problémy v nemocnici, operovat a také se nevyhnete konfrontacím mezi postavami mimo operační sál a různému proplétání vztahů- stejně tak, jak známe z televize. Co je velmi potěšující, že ve hře nebudete hrát dějovou linii kterou jste mohli vidět při vysílání seriálu, ale půjde tu o originální zápletku, která bude ze seriálu vycházet. To však vyvolává otázku, jestli hra nebude obsahovat nějaké spoilery, které dosud náš divák v ČR nemohl vidět (pokud sleduje seriál na tv Prima).

      Co si myslíte o této hře? Koupíte si jí? Přijde vám cena přijatelná? Jak na vás působí screeny ze hry? Sdělujte své dojmy do návštěvní knihy!

 

Episode videoGame
 
Episode videoGame
 
Episode videoGame
 
Episode videoGame