Drby od Shondy

28.03.2010 20:46

 

        Shonda Rhimes se na blogu Michaela Ausiella rozpovídala o tom, co nás čeká ještě do konce této série.. A jaké bude finále? Navnadila...ale neprozradila. Více se dozvíte v překladu článku z ew.com (není úplně doslova):

 

Shonda Rhimes:

        Sedím tady a dělám to, co obvykle v tuto dobu- je čas na finále. Čas kdy píši, přemýšlím a plánuji závěry série. Říkám to co každý rok a nikdy to neudělám: Přemýšlím o tom, uprchnout ze země.  Asi do Francie nebo Itálie. Kamkoliv se sýrem. Mmm, sýr...

        Vím, že ale opravdu nikdy nikam nepůjdu. Podívejte se, moji přátele na stanici ABC/Disney mě obdarovali růžovou jistřivou kotníčkovou manžetou, která podezřívavě pípá kdykoli se pokusím opustit město LA. Ale dívka může snít. Utéct ze země, když zpracovávám finále pro Grey's Anatomy, je můj sen. Protože hledání cest jak se vyhnout psaní je to, co my scénáristé děláme (nepřipomíná vám to občas vás? pozn.:) A protože vy jste fanoušci Grey's, berete závěr série velmi vážně. A dívejte, to co přichází je velmi intenzívní. Je to ten typ závěru, kde se mění úplně všechno. Vím, že lidé rádi říkají, že výraz "game- changer" (hru měnící závěr) je jako červená vlajka před býkem. Ale lidi, tento rok? GAME. CHANGER. (HRU. MĚNÍCÍ.)

        Ale nic vám o tom neřeknu. Potože jsem z toho vyděšená. Místo toho mě nechte vám říct několik věcí, které k tomu velkému finále budou vést:

  • Derek a Meredith budou mít velmi vážnou debatu, která může ale i nemusí obsahovat slovo "dítě".
  • Teddy zjistí, že bojuje za svou práci.
  • Uvidíte co se stane, když se dva Karevové společně dostanou do jedné místnosti.
  • Callie, Arizona a Mark udělají něco hříšného s piškotem. Původně to měly být malé muffinky, ale stanovy vysílání a směrnice to nedovolily.
  • Sloan Sloanová se vrátí, aby porodila Markovo vnouče.
  • 700  librový (asi 317 kg) muž se objeví v Seattle Grace a naši rezidenti prožívají obtížně časy a musí si připomínat jejich trénovanost citlivosti (a taktu) k pacientovi.
  • Meredith bude na Owena trochu zlá a bude se chovat ochranitelsky, když se bude jednat o Cristinu. 
  • Derek (McVysvěný) se bude chovat ještě víc "vysněně"

        Tak to bysme měli. To je všechno co vám můžu říct. Ačkoliv Michael Ausiello mě požádal, jestli bych toho mohla říct víc. Chci vám toho říct víc, ale nemůžu mluvit o tom velkým hru měnícím finále.

        Vidíte, jsem na cestě na letiště. Je sleva na přímé lety to Říma...

https://freshplays.files.wordpress.com/2008/03/shonda_l.jpg 

Diskusní téma: Drby od Shondy

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek