Dobitá Miranda

06.12.2009 10:03

            Jak si určitě pamatujete, Miranda si v posledních pár sezónách štěstím právě nevyskakovala. Nejdřív nastaly problémy doma, protože zatímco měl její manžel pocit, že by měla být u něj a u syna, ona trávila dlouhé hodiny v nemocnici. Pak se její manželství rozpadlo a Miranda se musela potýkat nejen s rozvodem samotným, ale také se vypořádat s oznámením téhle zprávy rodičům. A aby toho nebylo málo, její na poslední chvíli odmítnuté povýšení a přechod na Pediatrii jí ani u Šéfa ani u Arizony mnoho sympatií také nepřineslo.

            Právě kvůli tomu se na Shondu Rhimes snesla kupa otázek ohledně budoucnosti Baileyové. Dočká se konečně klidu a nebo jí bude osud dávat jednu facku za druhou, tak jako doposud?

            Shonda se v jednom rozhovoru vyjádřila takto: „V posledních několika sezónách jsme [Mirandu] vystavili lecčemus, ale to jen proto, že jsme ji předtím vůbec neznali. Byla pro všechny hotová hádanka a my ji chtěli odhalit.“ Na stejné notě se vyjádřia i jedna z výkonných producentek seriálu: „Podle mě si trochu štěstí zaslouží a já bych jí ho rozhodně přála.“