Alex a Izzie? Ještě není konec..

23.08.2010 20:14

 

        Mnozí z vás si přejí aby se Katherine Heigl do seriálu vrátila, další jsou rádi, že je od ní pokoj. Ať tak či tak, vztah a manželství Alexe a Izzie se zvrtnulo hodně rychle a mnoho věcí zůstalo nevyřešeno.Tomu naznačuje i Alexovo zoufalé volání po Izzie, když byl v poslední epizodě postřelen. Není pochyb, že ji stále miluje. Michael Ausiello měl rozhovor se Shondou Rhimes, která mu situaci mezi těmi dvěma a situací v blížící se sedmé řadě, objasnila.

        Zdá se, že pro Alexe jejich rozchod není definitivní. Jak by to také mohlo být, když mu jeho žena jednoho dne donese rozvodové papíry bez předchozího upozornění? Shonda Rhimes se svěřila, že vymyšlení toho, jak ukončit tuto zápletku, je prioritou v sedmé řadě seriálu. “ Neustále o tom mluvíme a snažíme se to nějak vyřešit," říka Shonda. "Jakkoliv se s Alexem vypořádáme, chci aby dospěl, posunul se dopředu, překonal minulost. A chci aby to bylo všchno přirozené. Ne aby to bylo vykonstruované," dodává.

        A co je na tom tom všem nejzajímavější? Shonda Rhimes tvrdí, že tato dějová linie nepůjde zrovna cestou, kterou bychom očekávali. Znamená to tedy, že by se mohla v seriálu opět na nějakou chvíli Izzie? Jak Ausiello spekuluje, když mluvil na jaře s Katherine Heigl, přiznala, že by se ráda v určitém okamžiku do seriálu vrátila.

 

        Uvidíme, co všechno nám takhle dějová linie ještě přinese! Doufejme, že ne další duchy :)

 

     Diskutujte na fóru!

https://blog.zap2it.com/frominsidethebox/greys-izzie-alex.jpg

zdroj: Ew.com