Zase o krok blíž

05.05.2010 23:18

 

        Tentokrát si vaší dávku nejčerstvějších drbů můžete užít díky Kristin z E!Online, která napsala pár informací nad kterými můžete přemýšlet a diskutovat.

        Když se blíží konec seriálové sezóny a všechno se vyšroubovává do nejvyššího napětí, často padají slova jako je "smrt", "smrtelné zranění" někoho z hlavních herců. Naštěstí to vypadá, že se to seriálu Grey's Anatomy letos vyhne a nikoho nebudeme muset oplakávat. Tedy alespoň ne ve spojitosti se smrtí. Možná někdo uroní slzu nad dvěmi rezidenty z Mercy West, kteří nás opustí, ale to je věc jiná.. Smrti se ale v seriálu nevyhneme. Přijde brzy a toho, koho nejvíce zasáhne, bude Cristina, které to přivodí staré bolestivé vzpomínky. Podle Kristin bude mít v příštích epizodách Cristina tak hodně silnou zápletku, která by jí mohla přinést cenu Emmy.

        Kristin dělala rozhovor s Kevinem McKiddem, předtavitelem Owena Hunta, který prozradil pár detailů o velkém finále. Zdá se, že to co se v nemocnici přihodí, bude spojeno s Owenovým předešlým životem a on udělá několik rychlých momentálních rozhodnutí, která nikdo jiný než on v dané situaci v nemocnici nebude schopen udělat.

        A ještě jedna malá-velká informace na závěr: Náš milý záletník Mark Sloan tentokrát skončí s rezidentkou Reed Adamsovou. A jak jsem psala už minule, Lexie se to rozhodně líbit nebude. Bude rvačka? Alespoň malé šťouchnutí...:)

https://images.buddytv.com/usrimages/usr1149891/1149891_a---------owen-.jpg