Víme kdo se rozejde!

21.04.2010 21:55

    

        V předchozím článku "Rozchod a úlet" jsem uváděla, že se nám v seriálu schyluje  k rozchodu a nějakému novému úletu mezi kolegy v Seattle Grace. Teď konečně Kristin z E!Online prozradila další detaily. Takže kdo nechce vědět a chce si počkat si až se to dozví v seriálu, ať nečte dál...

    Možností, koho by se ten rozchod mohl týkat bylo více. Nejvíce jste pak hádali, že to bude Callie s Arizonou a Cristina s Owenem. Jak Shonda Rhimes slíbila, na lístečku oddaný pár Meredtih a Derek je tomuto opravdu ušetřen. Takže zbývají jen ty dva výše zmiňované páry. Už tedy bez zdržování. Koho tento článek nepotěší, jsou fanoušci páru Cristina a Owen. Kristin tuto informaci o jejich rozchodu uveřejnila ve svém článku po rozhovoru s Kevinem McKiddem, představitelem Owena Hunta. Fanoušci teď mohou jen doufat, že pár se rozejde jen na krátkou dobu a opět se k sobě vrátí.

    Informace k úletu, který se v Seattle Grace chystá, tak jednoznačné už nejsou. Tedy alespoň z poloviny. Jeden z "těch šťastných" asi moc lidi nepřekvapí. Opět se bude jednat o starého známého proutníka Marka " McSteamyho" Sloana. S kým to ale bude? Je zřejmé, že jeho myšlenky na vážný vztah s Teddy asi nepůjdou zrovna tak, jak předpokládal. Komu se tento úlet nebude líbit je Lexie, která je, jak to tak vypadá, pořád do Marka zamilovaná.

    S kým si myslíte, že bude mít Mark úlet? Co říkáte na rozchod Cristiny a Owena? Diskutujte na fóru v sekci "Diskuze k novinkám"!