Šokující novinky!

04.11.2008 19:35

                 V našem oblíbeném seriálu se ale dějí veci! Včera se objevil na internetu článek, který přinesl šokující zprávy! Všichni fanoušci dr. Ericy Hahn budou smutnit. Představitelka Ericy, Brooke Smith byla totiž ze seriálu vyhozena. Podle zdrojů to nebyla volba Shondy Rhimes, ale přišel tlak "zhora" a to ze stanice ABC. Všude se teď mluví o homofóbním chování stanice, které prý vadí ukázaný otevřený lesbický vztah. Epizoda 5.7, vysílaná tento čtvrtek, bude poslední, kde se Erica objeví.

                 Další náhlá změna bude charakter Sadie (Melissa George). Původně měla být Sadie v seriálu za bisexuálku, ale nyní se zveřejnilo, že to tak nebude! Ze začátku by měla flirotvat s Callie, ale nikam to nepovede. Spíš to vypadá, že by Sadie mohla hrát nějakou roli pro Marka..

                 A aby toho nebylo málo, ještě zmínka o Callie. Zatím jsou to jen zvěsti a doufejme, že nepravdivé. Spekuluje se o tom, že Callie by měla také v Grey´s anatomy končit! A to v díle 5.15 nebo 5.17.

Je opravdu ABC tak netolerantní a nebo je v tom něco jiného? Každopádně změny jsou nečekané a pro spoustu lidí nemilé.

Diskuse

?

Datum: 11.11.2008 | Vložil: Jarka

ericu jsem ze začátku a vlastně ani ke konci ráda neměla ale její lesbický vztah s callie serial docela okořenil a vlastně jsem jim fandila .... nechapu ABC proč je chtějí zrušit , dokonce si myslim ze jim to uskodi a ne zlepsi sledovanost..

nenormálne

Datum: 07.11.2008 | Vložil: Fabrinka

Bola som obrovským priaznivcom Callici - /callie+erica/ už len kôli tomu,že obe herečky, Sara aj Brooke su perfektné. Tento pár mal medzi sebou neuveriteĺnú chémiu, skvelé výroky, situácie, riešili AKTUÁLNE PROBLÉMY, no samozrejme ABC si pred homosexuálnymi vzťahmi ide zatvárať oči.Som veľmi veľmi smutná,čo sa stalo,a ako IDIOTSKY sa správa táto televízia. Nemám slov. Som sklamaná.

čooooo??!!

Datum: 05.11.2008 | Vložil: Creo

....tak toto nemôže ABC myslieť vážne!! síce Ericu ako postavu moc nemusím, ale s Callie boli naozaj vtipné, teda hlavne Callie bola vtipná zo svojich mindrákov!...ale ak naozaj Callie tiež odíde, tak to už nepredýcham, to čo sa deje s ABC????....veď je 21.storočie, tak teda v seriáli sa rozohral lesbický vzťah a čo je na tom?....buďme tolerantní!!...

Re: čooooo??!!

Datum: 05.11.2008 | Vložil: Marsia

Ona ta skvělá svobodná Amerika není tak skvělá, jak se prezentuje..Nadruhou stranu to už víme dávno, takže by nás nic nemělo překvapit..A s tou Callie souhlasím, ta když odejde, tak odejde skvělá vtipná postava, co tam dodává šťávu..Snad to budou jen nepravdivý řeči..

Re: Re: čooooo??!!

Datum: 05.11.2008 | Vložil: Creo

....tak o slobodnej Amerike je škoda sa aj baviť, lebo to je nehorázne, čo si dovoľujú,mňa vždy vie naštvať, keď Amerika o sebe tvrdí, že ako sú slobodní všetci ako je tam dobre....blbosť!....a nechápem, čo tak mohlo ABC prekážať na tomto vzťah, veď je 21.storočie a dnes vzťahy či lesbické alebo homosexuálne sú prezentované ako samozrejmosť....a myslím, že týmto vzťahom Ericy a Callie sa aspoň zbúralo tabu ohľadom vzťahov a bolo to naozaj veľmi zaujímavé sledovať....a k tomu odchodu Callie je to tak, že bez vetra sa ani lístok nepohne....skutočne dúfam,že Callie v seriáli nechajú...osobne mám jej postavu veľmi rád, po Cristine je moja naj....ja vždy ledva čakám, čo zase Callie bude riešiť....:).....dúfam,že fanušikovia v Amerike usporiadajú nejakú akciu, aby dali ABC najavo, že sú fak zaostalí a primitívni, keď takýmto spôsobom zasiahli do seriálu.....

Přidat nový příspěvek