Smršť spoilerů

03.02.2009 20:47

     Tak se nám po internetu objevilo pár spoilerů. Některé jsou od Michaela Ausiella, který tentokrát uveřejnil takový malý greyácký speciálek a některé od Kristin z E!Online. Tak čtěte pozorně:

Nejdříve pár obecných věcí:

Ausiello se vyjádřil o nadcházející epizodě Beat Your Heart Out, že tam proběhne jedno nejzábavnější plně dívčí skupinové objímání v historii celého seriálu. V jídelně také uvidíme oplzlou scénu, která je pro Chirurgy typická. A chybí někomu v seriálu akce "holka s holkou"? Teď se dočkáte, něco málo se v této epizodě objeví..

Informace o párech:

Cristina a Owen: Kristin a Ausiello se shodují na tom, že jejich vztah něco důležitého posune vpřed! Ausiello o nich tvrdí, že co se jich týká, bude tam spousta kýče, zpomalených scén, pianových meziher a to vás nasměruje k citovému kolapsu, ze kterého bude jeden buď extrémně pohnutý nebo mu to bude připadat směšně přehnané. A Kristin říká, že předtím než Owenova expřítelkyně vyvolá menší drama, Owen a Cristina budou mít ve čtvrtečním díle tu nejsexuálnější scénu. Ale pro ty, kdo se těší na žhavý sex, tak bohužel, to se nestane. Ale vaše srdce prý roztají stejně tak..

Derek a Meredith: Derek se konečně odhodlá požádat Meredith o ruku, ale jeho snahu přeruší telefonát od Addison. (Jaká to smůla). A na konci epizody bude už o prstýnku pro Meredith vědět každý z nemocnice- kromě ní. (Chudák Mer, kdyby věděla co se na ní chystá:) A abych nezapomněla: Addison a Derek spolu nic mít nebudou, takže můžete zahnat chmurné myšlenky:-D

Informace o jednotlivcích:

Izzie: Izziina nemoc by neměla být diagnostikována ještě několik týdnů, ale Izzie se v tomto díle rozhodne zjistit co s ní je. Použije na to své stážisty, kteří ale nevědí, že se jedná o ni. Testy však vyjdou všechny negativně, tak to vypadá, že s ní nic není- než se někdy dozvíme opak..

George: Smutná zpráva o Georgiem. O jeho odchodu se stále nic neví, ale v následujícím díle se objeví na scéně jen po dobu 10 sekund!!

Denny: Zdá se, že Denny v seriálu už nebude "duchařit" moc dlouho. Podle všechno se vrhnul na nový film, který bude natáčet s Hilary Swank s názvem Resident a GA opouští.

Dr.Baileyová: Někdo se Ausiella ptal, jestli je možné, že doktorka Baileyová by se mohla stát novou kardiochirurgičkou. Ausiello to nemohl potvrdit, ale ale ani to striktně nevyvrátil. Podle všeho obdrží nějaké potencionální novinky ohledně změny její  kariéry.

 More Girl-on-Girl?

Callie nám změnila účes, že by nastal čas na novou lásku?