Pár zapomenutých spoilerů

16.01.2009 18:40

         Omlouvám se, že jsem nepublikovala několik nových zvěstí, které se na internetu objevily. Ale tak je přináším alespoň teď:) Všechny pocházejí samozřejmě od našeho milého spoilerového Michaela Ausiella z Entertainment Weekly.

  • Pokud vás zajímá vztah Lexie a Marka, je tato informace právě pro vás: Ze stanice ABC vzešla informace, že příští týden se Mark a Lexie budou muset vzdát "učení", jelikož se Mark objeví na pohotovosti se zlomeným "Malým Sloanem". (Doufám, že tahle informace nepotřebuje překlad slov v uvozovkách:)
  • Kdo touží po informaci odhledně Meredith a Dereka a jejich "šťastně až do smrti", je tu také jedna: Ausiello se jen jednou větou zmínil, že zaslechl něco o prstenu a žádosti o ruku, která by měla proběhnou někdy později v této sérii.
  • A nakonec neco o Cristině a Huntovi: Zajímá vás, jestli se už konečně dají dohromady? Bohužel to asi nebude v tak brzké době. Sám Kevin McKidd se však vyjádřil: "Přichází to." Jejich vztah se ale vyvíjí jen velmi pomalu, protože oba jsou to velmi komplikované osobnosti a je pro ně těžké být s někým. Ale jak Kevin říká: " Myslím si, že ale nakonec budou spolu."

 Crazy bitch - greys-anatomy photo