Odchody? Pořád se nic neví..

12.03.2009 20:16

      Ještě než se zítra dočkáme nového dílu, přináším pár novinek od Kristin z E!Online o Izzie a dalších...

      Fanoušci si stále lámou hlavu nad tím, jestli se na konci této série dočkáme odchodu T.R. Knighta a Katherine Heigl. A s tím je spojená otázka: Zemře Izzie? Justin Chambers (Alex) v rozhovoru uvedl, že do konce 5. série jim zbývají natočit ještě čtyři epizody a i on a jeho kolegové ze seriálu stále tápou, jestli nás tito herci skutečně opustí. "Opravdu nevím," řekl. " Nemyslím si to, ale je to mezi nimy, jejich manažery, scénáristy a producenty. Ale my jsme s nimi rádi na scéně. Skvěle se s nimy pracuje. Je to velká a úspěšná show a oni jsou za velkou částí úspěchu. Snad zůstanou," uvedl Chambers a fanoušci jsou stále tam kde byli.. 

       Je už jisté, že Izzie má rakovinu. Ale co to znamená pro Alexe? Podle Ausiella by v této dějové linii měl mít Alex poutavý materiál. Justin se o Izzie vyjádřil: " Vím, že Izzie není v pořádku a já jsem tady abych ji podpořil a snad se to všechno vyřeší." A následně pak dodal: " Všechny charaktery čekají zkoušky a utrpení. Je to dobrý seriál."

       Ohledně Izziiny rakoviny se vyjádřili i někteří fanoučky, kteří jsou členy lékařské komunity. A jejich diagnóza nezní moc pěkně. Studentka medicíny Tamara říká: " Opravdu to není učebnicový příklad nádoru. Její halucinace o Dennym jsou složité. Zahrnují totiž všech pět smyslů. Jestliže její nemoc má něco společného se znaménkem (jak jsme se už v minulém díle mohli přesvědčit, je možnost, že Izzie má rakovinu díky znaménku na zádech), pak má maligní melanom (kožní nádor) s metastázami do mozku a to znamená "bye bye Izzie". "  Druhý fanoušek s Tamarou souhlasí: " Vypadá to, že Izzie má maligní melanom s metastázami do mozku."  Jestli je tomu opravdu tak, šíří se to Izzie v mozku a je to smrtelné..

        A nakonec jedna novinka. V předposlední epizodě této série bychom se měli setkat s Ronnie, srdečnou ženou kolem čtyřicítky, která žije v ošuntělém karavanu. A scénáristé v tomto případě hledají pro obsazení této role nějaké slavné jméno. Mohla by to být Izzieina matka? Jak víme, Izzie v karavanu vyrostla... Necháme se překvapit.    

 

https://cliqueclack.s3.amazonaws.com/tv/wp-content/uploads/2008/12/greys-anatomy-alex-izzie-2.jpg