Kim Raver na plný úvazek

06.01.2010 15:16

         Od začátku 6. série můžeme vidět v seriálu mnoho nových tváří a nyní se k nim jako právoplatný člen Grey´s Anatomy připojila i herečka Kim Raver, která představuje  dr. Teddy Altmanovou, Owenovu kamarádku z Iráku, která zaujala místo hlavní kardiochirurgičky v nemocnici. Tento post v seriálu je už od samého začátku seriálu tak trochu prokletý. Nejdříve odchod Burkea a pak následovali další kardiochirurgové, ale žádný z nich s "naší" partou moc dlouho nevydržel. Bude to s Kim Raver stejné? Nebo se konečně našel někdo, kdo v Seattle Grace Mercy West Hospital zůstane déle? Uvidíme, Kim má prozatí jasno. Alespoň do konce 6. série.

          A co její účinkování v seriálu přinese? Problémy ve vztahu Owena a Cristiny?

          "Myslím si, že je stále zamilovaná do Owena, " řekla Kim Raver pro E!News. " Ale co je na Teddy skvélé- a také pro fanoušky, že věděla o Owenově zasnoubení po celou tu dobu, co byli v Iráku a nikdy nic neudělala, aby ho získala pro sebe.To si myslím, že je na ní úžasné," svěřuje se Kim. " A nehodlá tento druh věcí teď začít dělat," pokračuje Raver. " Nad to všechno má velký respekt pro Cristinu, protože je tak dobrá a je také jejím mentorem. Tak zatímco si myslím, že je pořád zamilovaná do Owena, bude se snažit přijít na to, jak se s tím vypořádat."

           A aby to nebylo pořád jen o Kim a Owenovi, svěřila se, že v nemocnici si bude užívat i vztahy s jinými představiteli. Ale nejdená se zrovna o vztahy milostné, které se tam budou vyvíjet. 

          Tak držme Kim Raver palce, ať s námi vydrží co nejdéle!