Další odpadlík na světě

10.12.2008 11:08

        Tak je to tady. Další člověk končí v Seattle Grace. Poslední dobou se po internetu neustále objevují zvěsti o Georgovi, který se v seriálu objevuje jen sporadicky. A nyní už skoro definitivně můžeme říct, že nás Georgie opustí. Zdroj potvrdil, že T.R. Knight sám přišel s požadavkem, že bych chtěl úspěšný televizní seriál opustit a stanice ABC a Shonda Rhimes se rozhodly jeho přání akceptovat.

        V současné době se ještě netuší, kdy jeho působení skončí a zdroj tvrdí, že Knight stále ještě pracuje. Objevují se fámy, že by jeho odchod mohl mít nějakou spojitost s Ericem Stoltzem, který by se měl objevit  v Grey´s Anatomy jako sériový vrah. Ale zdroj uvedl, že s tímto to nebude mít žádné spojitosti.

        Bohužel odchod George nebude ten jediný. Ausiello uvedl, že nás čeká ještě jeden, ale kdo to bude, na to si musíme ještě počkat. Každopádně se nám to v Seattlu nějak moc rozpadá.. Abychom se v šesté sérii nedočkali nakonec úplně jiného obsazení a na naše staré známé tváře bychom mohli už jen vzpomínat s povzdechem: " Jó, to tenkrát, když tam ještě byla Meredith s Derekem.."