6.řada bez George a Izzie?

10.02.2009 22:04

      Kolem různých odchodů herců z Grey's Anatomy se toho už napovídalo tolik, že už není čemu věřit. A aby toho nebylo málo, US Weekly uvedl rozhovor s James Pickensem Jr., který hraje v seriálu dr. Webbera, na který pak následně reagoval i Michael Ausiello.

      US Weekly se ptal Pickense, jestli herečka Katherine Heigl odchází ze seriálu. Pickens uvedl: "Ano, odchází." A posléze pokračoval: " Kamkoliv jde, přeji ji jen to nejlepší."

      Pickens se však nevyjádřil pouze o Katherine, ale i o dlouho diskutovaném T. R. Knightovi. "On také odchází," odpověděl na otázku a uvedl, že se Knight chce teď zaměřit na něco jiného. Jak jiný zdroj řekl: " On je herec a chce hrát. Je to jednoduché." V této souvislosti naráží na krátký čas, po který se T.R. objevuje v současnosti na scéně. Není se čemu divit.

      Stanice ABC se k Pickensovým výrokům nevyjádřila, ale zdroj, který do této situace vidí uvedl, že Pickens se se svými výroky unáhlil.

      Ať to je tak či tak, je jasné, že Katherine a T.R. chtějí ze seriálu odejít a zbývá jen zjistit odpověď na otázku: Kdy to bude? Jak Ausiellův zdroj uvedl, celá věc je teď v rukou jejich agentů a právníků stanice ABC. Ale sázka na jistotu je, že oba herci se už šesté série nezůčastní nadále jako účinkující hlavní postavy.

      Plačte nebo se radujte, Chirurgové už nebudou stejní...  (A nebo doufejte, že to nakonec bude všechno jinak a oni zůstanou:)

 

https://images.teamsugar.com/files/users/1/13839/12_2007/106174_8724_pre.png